มีผู้บ่าวล่ะบ้อ  P'Zee

มีผู้บ่าวล่ะบ้อ  P'Zee

มีผู้บ่าวล่ะบ้อ - P ZEE Feat.นุ่นธิดาพร สายรักษ์ : * กะอยากสิถาม เจ้ามีผู้บ่าวล่ะบ้อ อ้ายกะอยากสิขอ คั้นเจ้าบ่ทันมีไผ บ่แม่นว่าอ้ายมาหลอก ที่บอกว่ามักเจ้าหลาย บ่อยากสิแย่งกับไผ น้อหัวใจของเจ้าเอย ให้ผมได้ระบาย กับคุณได้ไหม ทุกอย่างในใจ มันเริ่มจะล้น ชอบคุณจะตาย มันไม่มีเหตผล ถ้าคุณไม่มีคน ในใจก็คงดี ผมแค่อยากรู้ก็แค่เท่านั้น ไม่อยากจะฝันก็แค่เท่านี้ พยามจะทำมันทุกวิธี 
แล้วเธอคนดีมีแฟนแล้วบ้อ อ้ายบ่อยากรอให้เจ้าเลิกกัน อ้ายบ่ได้ขอให้เจ้ามาฟัง สุมื้อสุเวนอ้ายกะยังหวัง 
ให้เจ้ามักกันจักมื้อเด้อ ( * ) ผู้บ่าวไทบ้าน แอบมองเจ้ายุเด้อ แนมเบิ่งแต่เจ้าอยู่เด้ เห็น ใจกันแหน่เด้อ กะเผลอมองเธออยู่ Everyday แล้วเธอคิดอย่างไร แล้วผมมีสิทธิ์บ้างไหม ก็อยากรู้ความใน เธอช่วยบอก เวลาที่ถามทำไรเธอช่วยตอบ เห็นอยู่บนไทม์ไลน์ว่าเธอโสด ไม่กล้าถามตรงๆเดี๊ยวเธอโกรธ ไม่รู้ว่าโสดจริงหรือว่าแค่ชั่วคราว อยู่ในโหมดซิง หรือว่ามันมั่วป่าว คนธรรมดา
Advertisment

คอร์ดเพลง มีผู้บ่าวล่ะบ้อ ศิลปิน P'Zee


บทความดนตรีที่น่าสนใจ
Advertisment


คอร์ด เนื้อเพลง ของ P'Zee
คอร์ด เนื้อเพลง มาใหม่ล่าสุด

ลิขสิทธิ์เพลงใน www.guitarthai.com นี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของ www.guitarthai.com เพื่อโปรโมตเพลงของศิลปิน และเพื่อความบันเทิงของสมาชิก ท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 ใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลงนั้นๆ กรุณาซื้อของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆต่อไป