อกหักก็หาใหม่  ทัช วารินเดช

อกหักก็หาใหม่  ทัช วารินเดช

อกหักก็หาใหม่ - ทัช วารินเดช สิไปอิหลีติ เธอคิดดีเเล้วไป่ บ่ฮักกันเเล้วบ่ใจ ถึงจะเลือกใครคนนั้น อิหยังที่เคยให้กัน บ่เหลือความเป็นเเฟน กัน เเล้วเเม่นบ่ * ฮักก็สุดฮัก รั้งก็สุดรั้ง เอาหยัง อ้อยกะบ่ฟัง มีเเต่สิตาย ฉันกะเหมิดคำเว้า เว้ากับคนเบิดใจ จั๊กสิเฮ็ดจั่งใด สิไปตายไสกะส่างหัว เจ้าเถาะ ** อกหักวันนี้พรุ่งนี้สิหาใหม่ เพราะเธอบ่ได้ฮักฉัน คงบ่ต้องเเคร์ อิหยังทั้งนั้น ถ้าฉัน สิเป็นเเฟนไผ กะไปเบิ่งติ พรุ่งนี้สิหาใหม่ หาคนที่เขาเฮาฮักฉัน คงบ่อึดดอก คนสิมาฮักกัน 
สิให้หาดีกว่าเจ้านั้น กะได้ ชีวิตยังต้องใช้ หัวใจยังต้องพัก ฮักเธอเเล้วอกหัก ชั้นก็ต้องหาคนดามใจ ก็เคลีย์กันชัด ๆ บ่ต้องมาข้องใจ เมื่อฉัน มีคนใหม่แล้ว ก็อย่ามาโวยวายก็เเล้วกัน ( * , ** ) กะฮัก มาโดน เเละรักเจ้าหลาย บ่อยาก ให้ไป ถ้าเจ้าสิถิ่ม ก็ต้องยอม มีเเฟนใหม่
Advertisment

คอร์ดเพลง อกหักก็หาใหม่ ศิลปิน ทัช วารินเดช


บทความดนตรีที่น่าสนใจ
Advertisment


คอร์ด เนื้อเพลง ของ ทัช วารินเดช
คอร์ด เนื้อเพลง มาใหม่ล่าสุด

ลิขสิทธิ์เพลงใน www.guitarthai.com นี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของ www.guitarthai.com เพื่อโปรโมตเพลงของศิลปิน และเพื่อความบันเทิงของสมาชิก ท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 ใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลงนั้นๆ กรุณาซื้อของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆต่อไป